Projectleider

Als projectleider bij Devion ben je de spil in het professionele beheer van onze projecten en het gestructureerd aansturen van onze medewerkers en resources. Jouw verantwoordelijkheid omvat het volledige traject, van start tot finish, met de nodige aandacht voor praktische uitvoerbaarheid, tijdsbeheer en budgetbewaking. Klanttevredenheid staat centraal gedurende het gehele project. Daarnaast vervul je een cruciale rol in het waarborgen van effectieve communicatie en samenwerking tussen alle betrokken partijen, en ben je de technische gesprekspartner voor onze klanten.

Our expectations

Sta jij te springen om projecten rond automatisering te organiseren, te plannen en gestructureerd en nauwkeurig te werken? Als projectleider bij Devion adem je technologie en heb je een diepgaande interesse in machinebouw en automatisatie. Je hebt een scherp analytisch denkvermogen waardoor je oplossingen kan bedenken voor complexe situaties. Ook sta je communicatief sterk in jouw schoenen en draag je als teamplayer bij aan een positieve werkomgeving. Heb je bovendien een bachelor- of masterdiploma met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in projectmanagement en het aansturen van projecten? Dan kunnen wij alvast niet wachten om jou te ontmoeten!

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.