Programmeur

Je bent een gepassioneerde programmeur die als communicatieve teamplayer zal instaan voor het configureren, checken en opstarten van installaties alsook voor het bewaken van de kwaliteit en de machineveiligheid ervan. Je hart gaat sneller slaan als je aan techniek denkt en met diezelfde passie ga je te werk zodat deze voldoet aan de normen van de klant.

Our expectations

Je hebt een bachelor of master elektromechanica / automatisatie of je kan een evenwaardig bewijs van kennis voorleggen door een minimum van 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Daarenboven heb je kennis van PLC- of robotprogrammatie en heb je affiniteit met elektriciteit en mechanica.

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.