Mechanical design

Je hebt een bijzondere voorliefde voor techniek en staat in voor de conceptuele uitwerking op maat van machines en installaties in 3D. Vanuit een ontwerp ben jij in de mogelijkheid om uitvoeringstekeningen op te maken, alsook de bijhorende bestellijsten. Daarbij hou je rekening met de praktische uitvoerbaarheid, timing en budgetten gezien jij verantwoordelijk bent voor de assemblage.

Our expectations

Je beschikt minstens over een bachelor (elektro)mechanica of bent gelijkwaardig door ervaring als mechanisch ontwerper. Daarenboven heb je kennis van CAD-software Inventor en beschik je over een probleemoplossende mindset in combinatie met de wil om creatief en inventief te zijn.

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.