Industrieel elektricien

Ben jij gepassioneerd door alles van techniek en elektrische installaties? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe industrieel elektricien. Je staat in voor de praktische uitwerking van schema’s en bekabelt de elektrische stuurkasten en veldbekabeling bij de klant. Bovendien bied je service aan de klanten bij elektrische problemen of onderhoud.

Our expectations

Je beschikt over een diploma secundair onderwijs in elektromechanica waarbij je enkele jaren ervaring hebt opgedaan als industrieel elektricien. Elektrische schema’s lezen en motoren aansluiten kan je probleemloos. Bovendien ben je flexibel en oplossingsgericht.

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.