Elektromechanisch monteur

Ben je een leergierige professional die over een technisch inzicht beschikt en kennis heeft van industriële elektriciteit? Heb je ervaring of een opleiding in elektromechanica waardoor je met grote gedrevenheid installaties kan opbouwen a.d.h.v. mechanische tekeningen en elektrische schema’s? Dan zijn wij als elektromechanisch monteur op zoek naar jou!

Our expectations

Je hebt kennis van industriële elektriciteit, pneumatica en mechanische assemblage. Verder ben je een echte ‘stielman of ‘stielvrouw’ die resultaat- en actiegericht te werk gaat om een uitstekend resultaat te leveren. Je beschikt over een diploma secundair onderwijs in elektromechanica en heb je enkele jaren ervaring op de teller.

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.