Electrical design

Jouw sterktes in creativiteit en techniek gaan hand in hand samen voor deze functie. Je staat in voor het ontwerpen en uittekenen van elektrische schema’s op basis van een lay-out of P&ID. Daarbovenop ben je verantwoordelijk voor het elektrische dossier van A tot Z. Wat komt hier allemaal bij kijken? Je biedt ondersteuning en doet de opvolging van de elektriciens tijdens kablage en je staat nauw in contact met de projectleiders.

Our expectations

Je bent in het bezit van een bachelor- of masterdiploma elektromechanica / automatisatie of je hebt reeds minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een gelijkaardige functie. Bovendien heb je ervaring met EPLAN en heb je affiniteit met onze sector. Je ziet oplossingen, je bent communicatief en een echte teamplayer die niet opgeeft!

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.