Calculator

Ben jij een echte meester in getallen? Als calculator bij Devion is het jouw missie om nauwkeurige kostenramingen en offertes op te stellen voor onze innovatieve projecten. Met jouw scherp oog voor detail en analytische aanpak, identificeer je de beste materialen, onderhandel je met leveranciers en kies je de meest kosteneffectieve en kwalitatieve opties.

Our expectations

Jij bent een persoon die altijd op zoek gaat naar oplossingen en niet terugdeinst voor uitdagende beslissingen. Je krijgt een kick van nauwkeurig werken en bent absoluut gepassioneerd door techniek. Daarnaast kan jij ook nog eens vlot communiceren en ben je een echte teamplayer met minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie met elektriciteit, mechanica, PLC- of robotprogrammatie. Herken jij jezelf hier helemaal in? Dan zijn wij op zoek naar jou!

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.