Administratief bediende

Ben jij klaar om de spil te worden van ons bedrijf? Als parttime administratief bediende ben je het eerste aanspreekpunt van Devion. Je beheert met nauwkeurigheid en precisie de boekhouding en rapportages. Je maakt niet alleen een aangename indruk bij het ontvangen van gasten, maar bent ook het klantvriendelijke stemgeluid aan de telefoon. Word jij enthousiast van een gevarieerde en uitdagende functie? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Our expectations

Je hebt een bachelordiploma boekhouden op zak en minstens 3 jaar ervaring in een gelijkaardige functie. Jouw vriendelijke en heldere communicatie zorgt ervoor dat je een gewaardeerde teamspeler bent. Betrouwbaarheid en nauwgezetheid staan bij jou hoog in het vaandel.

What’s in it for you

Je komt terecht in een gepassioneerd team van 15 toffe collega’s met een flexibel uurrooster. Wij bieden een omgeving waarin betrokkenheid, vakmanschap, professionalisme, innovatie en respect intern als extern worden ingezet. Daarnaast krijg je de kans om uit je comfortzone te stappen. We moedigen je aan om ambitieus te zijn en de durf te hebben om uitdagingen aan te gaan. Met een breed scala aan projecten en verantwoordelijkheden word je dagelijks uitgedaagd om buiten je comfortzone te treden en samen nieuwe vaardigheden te verwerven.

Ready to take off? Solliciteer nu!

Devion streeft steeds naar verbetering. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe talenten die meebouwen aan een betere toekomst en ons bedrijf helpen naar een hoger niveau te tillen.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.